Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

1.12. mám narozeniny, do výšky jsem moc nevyrostla, spíše se mi zdá, že se zmenšuji :-/, ale rozhodně to ještě nějaké to desetiletí zabalit nehodlám.;-D Tak to jen pro odlehčení jedné velké kauzy, která běží Českem.;-)

1 0
možnosti
Foto

Já jen poznamenám: Přestupek je správní delikt a nikoli trestný čin.

Neřeší ho proto soudy, ale správní orgány.

0 0
možnosti
MT

Jasně, to máte pravdu. Ale nebude třeba ani toho přestupku využívat. Stačí, že to takto je. Prostě start či provozování podnikání podle EET je potenciálně minimálně přestupek v ceně půl milionu. Protože proti neoprávněně uložené pokutě nemáte v reálném čase žádnou obranu. Do toho půjde jen blázen nebo skutečný šíbr.

6 0
možnosti
IC

On totiž není podnikatel v právem slova smyslu. Vždyť se na jeho historii podívejte ! A manažer - v žádném případě .

4 0
možnosti
MB

Jsme opravdu zvláštní národ a ten Komunistický odkaz je těžce vklíněn do povahy . Mj., kdyby dále existovaly ty živno rodiny s tradicí generací - tvrdím, že žádné Hnutí ANO - KSČ i s "m", by vůbec neexistovaly ! Logicky by se ty samo pracující - ti skuteční ! Lidé práce smáli a volali - "Co to tady jsou za kravské spolky" ! Dálnice, šedé paneláky, příroda - to vše se dá ozdravit - Rudou duši závisti - Nikoliv, (je to pro sociologa, neuvěřitelné) ! ...

1 0
možnosti
MB

A,Babiš je opravdu úkaz ! Jako synek prominentní komunistické rodiny by se měl plížit kanály a prosit o odpuštění ! On v podstatě jde s vítězným programem Komunistů z bývalé legendární doby. Sliby o rozvoji ... Následné kroky opačné, likvidace ... Pravda, již se nevraždí - pouze mimoděk bohatne. Někoho to fascinuje - zejména ty, co v životě nepořídili živnostenský list ... Bude, jako vždy - Prostě lípe !:-)

6 0
možnosti

BET - Babišova Evidence Tržeb není nic jiného, než okamžité online hlášení ministrovi financí o tržním získání hotových peněz od jedné koruny výše.

Nemá to nic společného s účetnictvím, ziskem té které firmy (počínaje bábou Dymákovou na trhu a konče nadnárodním řetězcem), ani s daněmi ze zisku nebo s DPH - ty se přece hodnotí měsíčně/ročně. Ty kecy o tom, že je to forma fiskální (=daňová, ne?) pokladny, že je to všude v EU, že Se bude poctivě blablabla ... jsou irelevantní a lživé. Je to buserace a test, jak do budoucna evidovat vše, co se hýbe.

Nechápu pana Babiše, proč tohle dělá. Je to přece podnikatel a řídí FIRMU. Tohle by Baťa nemohl zavést!

10 0
možnosti
PV

P23a46v21e80l 95V60é14b28r

25. 11. 2016 11:55

Jste pravděpodobně mimořádně nechápavý, když nechápete, proč to náš rozmilý ne-agent dělá:

Dělá to proto, že má hodně, ale chce ještě víc. Z tohoto důvodu potřebuje vědět (on, nebo jeho lidé), kde jsou jaké finanční toky a z těchto údajů vyhodnotit, kam napřít své úsilí, který segment trhu stojí za to, aby ho mohl převzít (o metodách převzetí si nedělejme iluze).

Proto vstoupil do politiky, kde dosáhl takového postavení, ve kterém mohl přinutit své konkurenty, aby na své náklady sami sebe nabonzovali rádoby úřadům, nad kterými on má moc a tím pádem se dostane k tolik žádaným datům.

Protože se ale potřebuje udržet na výsluní politiky, což vyžaduje hlasy voličů, tak coby rytíř v zářivé zbroji vystoupil na záchranu maličkých, o které nemá ekonomický zájem, ale kteří mají své hlasy voliče...

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2670x
Živím se organizací lidí a firem a vymýšlením internetových produktů. Vlastním magazín o bydlení a životním stylu, fascinují mě sociální sítě a zkoumání způsobů jakými mění světovou komunikaci.